Höst, Formex & Nyheter!

Hösten är snart här och i veckan startar Formexmässan vilket är vårt självklara tecken för höstens avstamp. Vi finns som vanligt på plats 24-27 augusti i monter C01:08 på Stockholmsmässan i Älvsjö. Välkommen att besöka oss, våra leverantörer och se våra nyheter!

 

Lakritskungen lanserar Salta och Sura Krutdurkar!

Inför hösten 2016 lanserar Lakritsfabrikens dottervarumärke, Lakritskungen två helt nya produkter; Salta och Sura krutdurkar. Två olika hårda karameller med explosiv kraft och för första gången i snyggt designad påse. Målet att attrahera en bredare målgrupp med nya och spännande lakritsprodukter. Påsarna innehåller 100 gram och rekommenderat butikspris ca 19.50 kr.

 

Nyheter från Lakritsfabriken i Ramlösa

Även Lakritsfabriken presenterar två nyheter i veckan; salmiak i konsumentförpackning och en säsongstoffee med smaken Gingerbread/Liquorice. Så smaker julen hos Lakritsfabriken. Rekommenderat butikspris för Salmiak, 75 gram 69 kr och Gingerbread/Liquorice Toffee, 100 gram 49 kr.

 

Tea Fortés vinterkollektion 2016!

Tea Forté, ett av världens mest exklusiva tevarumärken, lanserar nu årets vinterkollektion. Design och teer av hög kvalitet har alltid varit ett signum för Tea Forté och årets vinterkollektion är inget undantag. Klassiskt nytänk både i fråga om form och smak. Användbara designförmål, vackra presenter och tre helt nya tesmaker lanseras under augusti/september. 

 

Välkommen att besöka oss på Formex!

Vi finns i monter C01:08 24-27 augusti på Stockholmsmässan. På plats finns också Lakritsfabriken, Portugal Valley, NOA Relaxation och Jenny från Vintage Plantations.

På torsdagen 25 augusti mellan bjuder vi på lättare after work/fair mingel med dryck och snacks i montern klockan 17-19.

På fredagen 26 augusti inleder vi mässan för de morgonpigga med kaffe, te och smörgås från klockan 9.30.

Hoppas att vi ses!

Share