Marknadsassistent med e-handelsansvar

Har du erfarenhet inom layout, färg och form och förstår att marknadsföring är en viktig del i försäljningsprocessen? Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med digitala kanaler, är strukturerad och serviceminded? Vi söker även dig som har erfarenhet från e-handel och har kunskap av att jobba med sökoptimering, texter och bilder för att optimera våra e-handelsbutiker.

Vill du arbeta i ett mindre, ägarlett företag? Vill du vara en del av ett tight, sammansvetsat team där du uppskattas för din ansvarskänsla, lojalitet och plikttrogenhet? Då kan du vara den vi söker! Vi rekryterar nu en marknadsassistent med ansvar för e-handel till ScandChoco i Helsingborg.

Om tjänsten

ScandChoco AB importerar och distribuerar delikatessvaror av högsta kvalitet. Företaget arbetar proaktivt med varumärkesbyggande och försäljning av de olika varumärkena man företräder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara marknadsföring och huvudansvar för våra e-handelsbutiker. Som marknadsassistent har du stort inflytande på marknadsföringen. Du är ett viktigt kugghjul i säljorganisationen och rapporterar direkt till försäljning- och marknadschefen. Rollen är bred och du kommer få ta stort eget ansvar och får en roll att utveckla och växa tillsammans med. Trivs du att arbeta operativt men att också bidra med tankar och idéer? Är du också positiv, självständig och handlingskraftig så är du rätt person för tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvarig för våra e-handelsbutiker
 • Skriva produkt- och sökmotoroptimerade texter
 • Säkerställa att produkterna i butiken har korrekt information
 • Översättningar så flytande engelska är ett krav
 • Samordna med andra avdelningar och funktioner
 • Löpande följa upp, mäta och jobba med SEO på alla våra marknader
 • Ta fram och genomföra annonser för trafikdrivning
 • Löpande optimera och följa upp annonser/kampanjer
 • Övrigt administrativt eller där företaget behöver din insats

Krav:

 • Relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av digital utveckling och e-handel
 • Erfarenhet av att skapa content, digital marknadsföring, SEO
 • Erfarenhet av design och online merchandising
 • Erfarenhet av att arbeta i Photoshop, InDesign och liknande verktyg
 • Erfarenhet av Google Analytics och Google Adwords
 • Är duktig både i tal och skrift på engelska och svenska
 • Har körkort

Meriterande krav:

 • Eftergymnasial utbildning mot marknadsföring, gärna med inriktning webdesign eller grafisk design
 • Erfarenhet inom webutveckling eller webdesign
 • Kunskaper inom Apsis, WordPress samt PPT

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Självklart ser vi att du har ett brinnande intresse för marknadsföring och utveckling inom webb- och grafisk produktion. Samt erfarenhet från sökoptimering och content. Du är samtidigt glad och social och du har mycket energi. Du har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ. Vi ser även att du har viljan att lära dig och utvecklas i din roll.

Vi är ett mindre ägarlett företag där du arbetar i nära samarbete med ägarna och dina kollegor. Det kräver att du är väl förberedd på uppgifter av olika karaktär, både högt och lågt. Du är som person väldigt driven och plikttrogen. Du är en ambitiös och ansvarsfull person med hög servicekänsla som är mån om att göra ett bra jobb och leverera goda resultat. Du är affärsfokuserad och har ett intresse för att företaget skall gå bra och förstår således vikten av din egen prestation. Du föredrar att arbeta hårt, strukturerat och noggrant och har en flexibel och prestigelös inställning till ditt arbete. Vidare har du en lugn och behaglig framtoning, en positiv attityd och ett glatt humör som smittar av sig på arbetsplatsen. Du bryr dig om dina kollegor och att kunna samarbeta med andra är för dig en självklarhet och du hjälper gärna till där det behövs.

Företaget arbetar bland annat i affärssystemet Fortnox och erfarenhet från systemet är meriterande, men är inte en förutsättning. Det är viktigt att du är bekväm med, och uppskattar, att arbeta i Excel och du har lätt för att sätta dig in i nya system. Då du kommer att ha en del kontakt med internationella leverantörer samt agenter i norden är du bekväm med att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Om anställningen

Du kommer att bli anställd direkt av ScandChoco AB. Tjänsten ska tillsättas omgående och är en tillsvidareanställning där du erbjuds en provanställning de första 6 månaderna. Arbetet är förlagt på heltid, måndag till fredag, och arbetstiderna är förlagda mellan kl. 08.00-17.00. Arbete på mässor som t.ex. Formex är ett krav och då utanför ordinarie arbetstider.

Om ansökan

Sista dag att ansöka är 2017-12-31 men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Observera att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom att skicka ditt personliga brev och CV till anna.schollin-borg@scandchoco.se. Det är mycket meriterande med en kort videopresentation i din ansökan. Välkommen med din ansökan!

 

 

Share