Paradiset för alla Choklad, Lakrits, Delikatess & Dryckesälskare i Gbg

Nu är det snart dags för 10års jubileum av Göteborgs Choklad, Lakrits & Delikatessfestival, är 14-16 oktober 2016. Under 3 dagar är detta platsen för alla choklad, lakrits och delikatessälskare, där vi nu även ger entusiaster av ädla drycker en dubbelt så stor avdelning där allt från Vin, Champagne, Whisky till Rom och Avecer från A-Ö presenteras. Med över hundra utställare med produkter och från hela världen, kommer du att hitta vad dina smaklökar söker. Denna mässa/festival har något för alla både stor som liten, gammal som ung.

För att få plats med dubbelt så många utställare som tidigare flyttar vi in i nya fantastiska lokaler Eriksbergshallen. Denna fantastiska mässhall ger oss nu chansen att växa och ge alla besökare och utställare den plats och rymd som de önskar sig. Fina, ljusa och välplanerade lokaler i ett plan.

ScandChoco Ab finns på plats och representerar både Lakritsfabriken i Ramlösa och Vintage Plantations. Missa inte Choklad-Jennys provningar på fredag och kombinationen Lakritsfabriken/Runa Vodka på lördagen.

Vi hoppas att vi ses!

För mer information: chokladkalaset.se

Share