ScandChoco utökar dryckessortimentet med Berrywhite och Tapped

Nyheter i vår hos ScandChoco är fruktdrycker från Berrywhite och björkvatten från Tapped.

Berrywhite
Berrywhite grundades år 2011 i London av Andrew Jennings med tankesättet ”Tastes good, good for you and good for others. Goodness shared!”.
Efter lite hjälp med smaksättningen kom Andrew fram till Berrywhites fyra smaker, med en kombination av välkända bär och frukter och hälsosamma extrakt – Granatäpple & Blåbär, Tranbär & Äpple, Persika och Citron & Lime.

Namnet Berrywhite kommer från innehållet i fruktdryckerna – varje smakkombination innehåller frukt/bär och vitt te-extrakt.
Dryckerna är utformade för att vara lätta och uppfriskande så att de passar att dricka tillsammans med mat, samtidigt som de är smakrika för att kunna fungera som törstsläckare på egen hand.

Alla Berrywhites drycker är ekologiska, utan tillsatt socker och innehåller inga konstgjorda ämnen. Varje dryck innehåller ca 50% fruktjuice för en naturlig smak, blandat med ett stilla mineralvatten.

För varje flaska från Berrywhite som säljs, görs en donation till välgörenhet. Läs mer
www.berrywhitefoundation.org

Tapped
Tapped Birch Water är ett helt naturligt björkvatten med ett väldigt högt innehåll av ekologisk björksav. I århundraden har invånare i de nordiska länderna, främst Finland, besökt björkskogar för att tappa björkar på sin sav under våren för att återhämta sig efter en lång vinter.

Själva tappandet av björksav är en skonsam procedur. Borrhålet och den lilla mängden björksav som tappas skadar inte trädet, som läker igen inom ett år.

Björksav är mer känt som björkvatten, och är känd för att hålla din hud ungdomlig, dina ben starka och ge dig en liten glimt i ögat.
Är då detta bara gamla skrönor?
Det vi vet är att Tappeds organiska, rena vatten en naturlig källa till vitaminer och mineraler, som tillexempel antioxidanten mangan och har en fantastisk smak som, enkelt uttryckt, smakar bra för dig.
Tapped Birch Water har ett lågt kaloriinnehåll och finns i tre smaker.

ScandChoco började sälja Tapped Birch Water i februari 2017, som ett komplement till det övriga dryckessortimentet, där vi vill kunna erbjuda ett naturligt björkvatten med ett högt innehåll av björksav på den svenska marknaden.

Share