facebook
instagram

Om företaget

Om företaget

Välkommen till ScandChoco!

ScandChoco är importör av delikatessprodukter från hela världen. Vi fokuserar på unika och exklusiva produkter som helst ska vara ekologiska och/eller rättvisemärkta och vi finns för dig som söker upplevelser utöver det vanliga. Vi lagerför vårt sortiment i eget lager i Ramlösa där vi dagligen levererar till våra återförsäljare inom apotek, delikatess, inredningsbutiker, presenthandel, restauranger, hotell, caféer m.m.

Vi arbetar nära våra återförsäljare och nära företagshandeln. Önskar ni presenter med utvalda produkter så är vi rätt för er. Vi är mycket flexibla och har möjligheten att skräddarsy den perfekta lösningen för just er.

ScandChoco AB grundades av Martin Jörgensen år 2005 och som namnet antyder var det choklad som företaget först fokuserade på. Martins bakgrund är inom hotell- och restaurangbranschen där han drivit egna verksamheter, bland annat VD för Hotel Kullaberg i Mölle. Ursprungligen är ScandChoco en förkortning av Scandinavian Chocolate Company, men när man kort därefter började importera även andra produkter förkortades namnet ner till ScandChoco.

På en resa till Ecuador 2005 mötte Martin Pierrick Chouard som lärde honom allt om kakao och choklad. På Fancy Food mässan i New York samma sommar hittade Martin flera av de produkter som ScandChoco idag fortfarande jobbar med. I produktsortimentet finns förutom choklad även naturliga chips, fräscha fruktdrycker, saftig lakrits, kryddor och utsökt te.

Vår ambition är att ha ett levande sortiment och att vara lyhörda på vad våra kunder efterfrågar. Vi stävar hela tiden efter att hitta nya spännande varumärken som ligger i tiden som vi kan addera till vår portfölj.

ScandChoco är ett företag för god smak – så låt dig väl smaka!

Hälsningar,

Martin Jörgensen med personal