Butiken

ÅRETS LAKRITSKALENDER ÄR HÄR

Nu kan Lakritsfabriken presentera årets julkalender som är fylld med hela 720g lakrits och flera överraskningar. Kalendern innehåller 24 luckor med en unik produkt för varje lucka. I år har även ett begränsat antal Golden Tickets gömts i kalendern som leder till en unik upplevelse i lakritsens tecken. Alla produkter i kalendern är gluten -och gelatinfria. 

Lakritsfabriken lanserade sin första julkalender 2017 och har sedan dess producerat marknadens mest generösa lakritskalender på hela 720g lakrits. Kalendern innehåller ca 20% limited editions som inte ingår i Lakritsfabrikens ordinarie sortiment. Varje lucka innehåller ungefär 30g lakrits av olika varianter som kolor, mjuklakrits i diverse smaker, chokladdoppade och dragerade produkter samt karameller.

Nytt för i år är att ett begränsat antal golden tickets gömts i kalendrarna. Golden tickets är en biljett till en unik lakritsupplevelse där besökarna får lära sig mer om lakrits genom en guidad tur med besök på Lakritsfabrikens lakritsrotsodling som är den största av sitt slag i norra Europa. Martin Jörgensen, Lakritsfabrikens grundare och VD kommer hålla i turen. Besökaren kommer få ta del av en lakritsprovning i anslutning till fabriken, visning av viss produktion samt en lunch smaksatt med lakrits ute vid lakritsrotsodlingen belägen strax utanför från Helsingborg. Upplevelsen kommer att vara bokningsbar från 1 januari 2023.

”Vi vill ge något tillbaka till våra trogna kunder som köper vår lakritskalender år efter år med ett unikt besök hos oss där de får lära sig mer om lakritsens resa från jord till bord. Vi visar upp lakritsens värld där besökaren kommer få en inblick i odling, skörd, utvinning och tillverkning av rålakrits och lakritskonfektyr. Besökaren får avnjuta en hel måltid smaksatt med lakrits med utsikt över lakritsrotsodlingen och det svenska vackra landskapet”, säger Martin Jörgensen, grundare och VD vid Lakritsfabriken i Ramlösa.

Julkalendern kommer från den 24 augusti finnas att förbeställa online och i Lakritsfabrikens butik. Kalendern är leveransklar till konsument i slutet av augusti och kommer finnas hos återförsäljare i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Danmark, och Norge.

Om Lakritsfabriken

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och har idag distribution i Norge, Danmark, Finland, Tyskland, USA och Island. Lakritsfabriken säljer även produkter till butiker i Schweiz, Frankrike och Storbritannien. Nu elva år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera spännande produkter som chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror och kryddblandningar. Lakritsfabriken i Ramlösa ägs och distribueras på den svenska marknaden av systerföretaget ScandChoco AB och ingår i koncernen Goda Saker AB.