Om ScandChoco

ScandChoco AB grundades 2005 av Martin Jörgensen. Martins har alltid haft ett brinnande intresse för smakupplevelser och har arbetat både som kock och sommelier. I början på 2000 talet började han intressera sig mer för chokladtillverkning och kvalitetschoklad. Efter flertalet resor för att studera kakao i Madagaskar och Ecuador började Martins tankar på att importera och sälja kvalitetschoklad på den svenska marknaden. Detta var början på Scandinavian Chocolate Company som blev startskottet för vad som idag är ScandChoco. 

Efter att bolaget senare började importera även andra kvalitetsprodukter som te, olivolja, drycker och annan konfekt kortades namnet ned. ScandChoco är idag importör av delikatessprodukter från hela världen. Vi fokuserar på unika och exklusiva produkter som hanterats varsamt från skörd till produktion.

Vi finns för dig som vill ha premiumprodukter som sticker ut.

 Vi arbetar nära våra kunder för att kunna tillgodo se deras behov. Vår ambition är att ha ett levande sortiment där vi hela tiden strävar efter att hitta nya spännande varumärken som ligger i tiden och som kan ge mervärde till vår portfölj. Vi lagerför vårt sortiment i egna lokaler i Helsingborg där vi dagligen levererar till våra återförsäljare inom apotek, delikatess- och inredningsbutiker, presenthandel, restauranger, hotell, caféer och dylikt.

ScandChoco är ett företag för god smak - så låt dig väl smaka

Hälsningar,

Martin Jörgensen & Crew 


Martin Jörgensen

CEO

Telefon: 076-893 95 05
martin@scandchoco.se

Möt Martin! 

Martin är super-entreprenören som aldrig tror att någonting kan vara omöjligt. Hans driv och och starka vilja om att genomföra saker får visioner att bli verklighet på en halvtimme. Martin är dessutom grym på att slå hollandaisesås. 

Elin Perlelin

Marketing director & sales 

elin@lakritsfabriken.se
Telefon: 070-634 05 05

Möt Elin! 

Med sitt glada humör och alltid positiva mindset leder Elin nya projekt, event och marknadsföring på ScandChoco. Elin är dessutom en riktig tuffing på tennisbanan. 

Lisa Örn 

HR Director 

Telefon: 070-634 06 96
lisa.orn@scandchoco.se 

Möt Lisa! 

En varmare och goare norrlänning finns inte! Lisa är den perfekta personalchefen med ett hjärta av guld. Lisa är både snäll och professionell, en stark egenskap där hon kan få vem som helst att känna lugn. 

Josefine Bolin

Sales Manager 

Telefon: 070-634 00 84
josefine.bolin@scandchoco.se

Möt Josefine!

Josefine är vår drivna och positiva försäljningschef. Hon är säljare ut i fingerspetsarna och har ett stort intresse för delikatesser. Hon har dessutom själv drivit egen ostbutik i Höganäs. Josefine kan smak om någon och är svag för en riktigt trevlig ostbricka och en Gin & Tonic. 

Anna Westeson 

Sales 

Telefon: 076-634 05 80
anna.westeson@scandchoco.se

Möt Anna! 

Anna är vår sprudlande och glada säljare som alltid har humöret i topp. Anna älskar att sälja, träffa nya människor och ta sig an nya utmaningar. 

Dung Vo

Production 

Möt Dung! 

Dung är en av våra fantastiska producenter! Dung kan arbeta dag som natt och älskar att packa! Alla produkter från Lakritsfabriken är handgjorda av vår underbara Dung! Hennes rötter i Vietnam har gett henne otroliga kunskaper i köket där hon gör en magisk biffsallad!  

Frida Öhlén 

Production

Möt Frida! 

Frida är vår trogna producent som tillverkar produkter för Lakritsfabriken med choklad. Hon choklad doppar lakritsstänger till perfektion och är ytterst noggrann för bästa resultat. Frida är godhjärtad och galet rolig! 

Filip 

Vocational training 

Möt Filip! 

Filip är vår härliga kollega som älskar att hjälpa till. Filip har varit med i många år och arbetstränat tillsammans med oss! Fille är Fridas högra hand i produktionen där han klipper sticks, trycker etiketter samt andra sysslor med bara en hand! Filip är en riktig livsnjutare som älskar att resa och besöka nya platser.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.