Butiken

Gör en lyxig varm choklad med Gnaw

Kura upp i soffan med en mysig filt, sätt på en julklassiker och avnjut en lyxig varm choklad från Gnaw i vinter! Efter en dag ute i vinterkylan är dessa produkter från brittiska Gnaw perfekta att värma sig med och som skapar guldkant i vardagen.

Gnaw erbjuder flera spännande och utsökta produkter för att göra en riktigt god varm choklad! Se alla produkter nedan.

BOMBE BLISS GIFT SET 

Söta chokladbomber fyllda med marshmallows att hälla varm mjölk över. Blanda, rör om och njut av en lyxig varm choklad i höst och vinterrusket. 

SANTA & SNOWMEN- HOT CHOCOLATE BOMBES

Söta små tomtar och snögubbar gjorda av premiumchoklad fyllda med marshmallows. Häll över varm mjölk och njut av en lyxig varm choklad.

LOVE YOU CHOCOLOTS - HOT CHOCOLATE BOMBE
Med Gnaw's chokladbomb får du en lyxigare och godare varm choklad för kalla vinterdagar! I mitten av bomben gömmer sig mini marshmallows som gör din varma choklad extra god!

SWEET ORANGE - HOT CHOCOLATE BOMBE
Chokladbomb av mjölkchoklad smaksätt med apelsin. Denna chokladbomb får din varma choklad ger en extra julig känsla och värmer under kalla vinterdagar!

BOMBE BLISS - HOT CHOCOLATE BOMBE 

Med Gnaw's chokladbomb får du en lyxigare och godare varm choklad för kalla vinterdagar! I mitten av bomben gömmer sig mini marshmallows som gör din varma choklad extra god 

STRAWBERRIES & CREAM - HOT CHOCOLATE BOMBE
En chokladbomb gjord i vit choklad smaksatt med jordgubb. Denna underbara chokladbomb ger en krämig och söt smak av vit choklad och en tydlig smak av jordgubb.

SALTED CARAMEL - HOT CHOCOLATE BOMBE
Klassikern saltkaramell slår aldrig fel, inte minst i en lyxig varm choklad! Denna chokladbomb har ett skal av mjölkchoklad smaksatt med salt kramell, fylld med marshmallows som ger en extra lyxig känsla.

MIXED GIFTSET - HOT CHOCOLATE SHOTS 

 Gnaw's klassiska giftset med tre olika chokladpinnar är en perfekt present till någon som älskar choklad!  Innehåller: 

  • Rocky Road Hot Choc Shot - Mjölkchoklad med bitar av fudge, marshmallows 
  • Milk Hot Choc Shot - Mjölkchoklad, marshmallows 
  • Caramel Hot Shot Shot - Mjölkchoklad med smak av karamell, marshmallows

VEGAN GIFTSET - HOT CHOCOLATE SHOTS Gnaw's veganska giftset innehåller tre olika varm choklad på pinne som är helt fria från animaliska produkter. Perfekt att ge bort till någon som lever en vegetarisk eller vegansk livsstil.  Innehåller: 

  • Oat Mi!lk Hot Choc Shot - Havrechoklad på pinne
  • Dark Mint Hot Choc Shot - Mörk choklad med smak av mint
  • Oat Mi!lk Sea Salt & Caramel Hot Shot Shot - Havrechoklad med smak av saltkaramell

BAUBLE HOT CHOC BOMBES  

Öppna chokladbomber fyllda med marchmallows. I varje ask ligger 6 st söta chokladbomber som gör din varma choklad extra trevlig! Perfekt att ta fram när flera i sällskapet är sugna på en lyxig varm choklad! 

MILK CHOCOLATE GIFTSET - HOT CHOCOLATE SHOTS
Mjölkchoklad med marshmallows på pinne som gör din varma choklad extra lyxig! Fyll upp en kopp med varm mjölk och sätt ner chokladpinnen. Låt den smälta något och rör sedan om i koppen tills chokladen är helt smält och avnjut

HOT CHOC GIFTSET 

Vad kan vara bättre än en handgjord varm choklad att njuta av när du vill koppla av en stund? Två chokladpinnar och en fin prickig mugg. En perfekt gåva till en chokladälskare! Innehåller: 1 x varm mjölkchoklad, 1 x karamell varm mjölkchoklad och en Gnawtastic mugg!