Butiken

LYXIGA NYHETER FRÅN LAKRITSFABRIKEN

En ny färgsprakande serie från Lakritsfabriken i Ramlösa kan nu äntligen presenteras. Fem nya smakfulla lakritssorter adderas nu till Lakritsfabrikens sortiment av lakritsprodukter dragerade i choklad.

Lakritsfabriken presenterade den 30 september 2021 sin nya linje med chokladdragerad lakrits i designade förpackningar av konstnärinnan Mia Stolpe. Den nya linjen har blivit mycket populär och kombinationen mellan premiumlakrits och krämig choklad är fortfarande en utav de största trenderna inom lakritskonfekt.

Varje produkt har sin egen design där varje produkt är inspirerad av svenska smultronställen och populära besöksmål.

”Våra nya smaker är noga framtagna efter hur lakritsen gifter sig med de övriga smaksättningarna för att skapa en så välkomponerad lakritsprodukt som möjligt. Den mjuka saltlakritsen går väl i hand med den krämiga chokladen och skapar några utan våra bästa produkter någonsin. Att vår lakrits är saftig och mjuk är även en fördel i kombination av choklad där hela produkten får en perfekt mjuk konsistens” Säger Martin Jörgensen, Grundare & VD för Lakritsfabriken i Ramlösa

Nyheter
Haga – Saltlakrits dragerad med vit choklad, hallon och rabarber

Öresundsbron – Saltlakrits dragerad med vit choklad och citron

Åreskutan – Saltlakrits dragerad med vit choklad och dulce de leche

Nyheter Säsongsprodukter 
Kärleken – Saltlakrits dragerad i vit choklad och jordgubb

Glad Påsk – Saltlakrits dragerad i mjölkchoklad och vanilj

Om Lakritsfabriken

Sveriges första glutenfria premiumlakrits lanserades av Lakritsfabriken år 2011 och har idag distribution i Norge, Danmark, Tyskland, Storbritannien, USA samt på Island. Lakritsfabriken säljer även produkter till butiker i Schweiz, Paris och Singapore. Nu tio år senare har sortimentet vuxit och innehåller flera spännande produkter som chokladdoppad lakrits med olika smaksättningar samt lakritsråvaror och kryddblandningar. Lakritsfabriken i Ramlösa ägs och distribueras på den svenska marknaden av systerföretaget ScandChoco AB och ingår i koncernen Goda Saker AB.