Butiken

VÅRENS NYHETER FRÅN TEA FORTÉ

​Bin som surrar omkring, dofter av växter som precis bommat ut och ett härligt sorl som sprider sig av människor som rör sig ute i trädgårdarna. Tea Fortes serie Jardin är i samarbete med New York Botanical Gardens inspirerad av vårens blommor, fruktiga inslag och somriga blandningar. Dessa Teer är lika goda kalla som varma och är perfekta att göra ett fruktigt iste på under sommarens värmeböljor.

Bin som surrar omkring, dofter av växter som precis bommat ut och ett härligt sorl som sprider sig av människor som rör sig ute i trädgårdarna. Tea Fortes serie Jardin är i samarbete med New York Botanical Gardens inspirerad av vårens blommor, fruktiga inslag och somriga blandningar. Dessa Teer är lika goda kalla som varma och är perfekta att göra ett fruktigt iste på under sommarens värmeböljor. 

NEW* PETITE PRESENTATION BOX - JARDIN

Tea Fortés Jardin-kollektion i begränsad upplaga tar fram ett elegant sortiment av ekologiska teer utvalda i samarbete med The New York Botanical Garden (NYBG). Med design handplockade från NYBG:s samling av sällsynta botaniska illustrationer, innehåller denna sofistikerade samling fem ekologiska teblandningar, var och en förpackad med ett anpassat botaniskt konstverk som är tänkt att inspirera till njutning från första anblick till sista klunken. En procentandel av försäljningen av den här kollektionen kommer att stödja NYBG:s arbete inom växtforskning och -bevarande, trädgårdsodling och utbildning, vilket gör detta till en idealisk present för alla älskare av fint te, konst och natur. Alla teer i den här kollektionen är USDA Organic-certifierade.

INNEHÅLLER: 

CHAMOMILE CITRON HERBAL TEA - ORGANIC En solig Egyptisk kamomill som ljusas upp med örter och blommor. Innehåller: Kamomill, Hibiskus, Lakritsrot, nypon, pepparmynta, citrongräs, citronverbena. CHOCOLATE ROSE - ORGANIC BLACK TEA  En härlig blandning mellan noter av choklad, svart te och rosenblad. Innehåller: Svart te, kakao skal, rosenblad.

GREEN MANGO PEACH - ORGANIC GREEN TEA Sötman från mogen mango och persika som bryts av fint av pepparmynta och ingefära. En fantastisk blandning som får oss att längta efter varmare tider. Innehåller: Grönt te, bitar av mango, bitar av persika, pepparmynta, ginger, grön honungsbuske, WHITE TEA VANILLA PEAR - ORGANIC WHITE TEA En härlig blandning vanilj och härliga päron för en avkopplande stund. Innehåller: Vitt te, ingefära, citrongräs, blåklint, naturlig arom av äpple, päron, vanilj och kvitten. Bitar av päron, Bitar av vanilj, citronbalsam.

STRAWBERRY HIBISKUS - ORGANIC OOLONG TEA Ett friskt, ljust och fruktigt te med en lugnande smak av rosenblad. Denna blandning fick bronsmedalj i The Global Tea Championships 2019. Innehåller: Oolong te, hibiskus, lakritsrot, bitar av jordgubb. 

-

NEW* ORGANIC LOOSE TEA - STRAWBERRY HIBISCUS Strawberry Hibiscusär en exceptionell oolong-teblandning som kombinerar subtila blommiga undertoner med en söt ton av jordgubbar. Skapad speciellt för den begränsade upplagan Jardin Collection i samarbete med The New York Botanical Garden, ger denna blandning en delikat sötma till de välbekanta bekvämligheterna av hibiskusblad och ekologiska oolong-teblad, och släpper en doft som påminner om en lugn trädgårds promenad. Resultatet är ett lättdrucket te, perfekt att avnjuta varmt eller iskallt.

-

NEW* PETITE PRESENTATION BOX HERBAL ASSORTMENT Örtte sortimentet Petite Presentation Box innehåller 10 pyramidte-infusers, 2 vardera av följande örtteblandningar. Innehåller: African Solstice, Chamomile Citron, Ingefära Citrongräs, Harvest Apple Spice och Wild Berry Hibiscus. Det öppna locket visar en detaljerad avsmakningsmeny.